Scroll Top
Triglavska 35, 21472 Kulpin
063/7073-991

3D Panelna Ograda

Tehnički detalji
 • Izrađena od pocinkovane zatim plastificirane žice
 • Dimenzije okca 5x20cm
 • Namena je ograđivanje stambenih, građevinskih i infrastrukturnih objekata.
 • Debljina žice 4,00mm 4,5mm, 5 mm, a po potrebi i više.
 •          Dimenzije:
 • Visina: 0.83m, 1.03m, 1.23m, 1.53m, 1.73m, 2.03m
 • Dužina 2m, 2,5m.
 •          Boje:
 • RAL: 6005 (zelena), 7040 (siva), 7016 (antracit)
 • Panel debljine 5mm
 • RAL: 6005 (zelena), 7016 (antracit)
Panelne ograde - Veleprodaja
Bavimo se veleprodajom panelnih ograda po odličnim cenama, uz brzu dostavu, regionalnu pokrivenost i korektan odnos prema našim distributerima. Ukoliko posedujete maloprodajni objekat (gvožđara, poljoprivredna apoteka, stovarište građevinskog materijala…) kontaktirajte nas za posebne uslove saradnje na liderkulpin@gmail.com Za sva pitanja u vezi sa panelima za ogradu možete nas pozvati na broj 065-570-9000 ili 063-7073-991
Montaža panelne ograde

Panelnu ogradu veoma lako možete postaviti i sami. Montira se betoniranjem stubova u zemlju, potom kačenjem panelne ograde uz pomoć obujmica, žabica ili nekim drugim vidom spojnica. Druga opcija je fiksiranje stubova na betoski zid/parapet. U ovom slučaju montaža se vrši ankerisanjem stubova za betonsku podlogu. Naš tim će Vam dati informacije kako lako da sami postavi 3D panelnu ogradu korak po korak!

Prilikom postavljanja stubova odmerite rastojanje, odnosno pazite da stubovi budu na međuosovinskom rastojanju od 2525 mm (od centra jednog do centra drugog stuba). Navedena mera je osovinska, a to znači da je unutrašnja mera (od jednog do drugog stuba) 2475 mm.

Ukoliko već imate postavljene stubove i sada menjate staru ogradu i stavljate 3D panele, možete iskoristiti postojeće stubove. Panel može da se skrati ukoliko je razmak između stubova manji od gore navedenog.

3D panelne ograde dostavlja i montira naš tim profesionalaca, a ukoliko imate iskustva u postavljanju ograda verovatno ste upoznati kako da panele za ogradu sami postavite.

Panelne ograde - Cena

Cena panelnih ograda iznosi od 650 din/m2 za debljinu žice fi=4mm, 950 din/m2 za debljinu žice fi=5mm. Cena stuba zavisi od tipa i visine stuba.

Navedene cene panelnih ograda su maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om. Na veće količine 3D panela odobravamo dodatni rabat.

Kompletan cenovnik možemo da Vam pošaljemo putem meila.

Panelne ograde - Dostava na adresu

Naša firma vrši dostavu kompletnog žičarskog programa kao i 3D i 2D panelnih ograda na teritoriji cele Vojvodine i Beograda.

U čemu je razlika između 2D i 3D panelnih ograda?

I jedna i druga vrsta ograda izrađena je od čelika u zavarenim tablama. 2D paneli imaju dodatna horizontalna dupla ojačanja na sredini, dok 3D panelne ograde imaju „V“ ojačanja koja odaju utisak 3D efekta iz daljine radi ojačanja na samom vrhu.

Dimenzije
Područja primena
Boje Panela
Galerija
Pošaljite upit za 3D Panelne ograde

  Robu Koju Naručite Od Naše Firme Vam Možemo Dostaviti Našim Vozilom Na Vašu Kućnu Adresu!