Scroll Top
Triglavska 35, 21472 Kulpin
063/7073-991

O nama

Lider ograde DOO

Lider ograde doo preduzeće je osnovano 2003. godine kao linija za proizvodnju pletene žice. Vremenom smo proširili asortiman na 2D i 3D panelne ograde. Sada, zahvaljujući našim saradnicima, u ponudi imamo kompletnu ponudu žičanih proizvoda i panelnih ograda, koje su većinom iz turskih fabrika čiji smo zastupnici.

U prethodnih nekoliko godina posebno smo se bazirali na prodaju specijalizovanih žičanih proizvoda kao što su paljena žica, pocinkovana žica, pobakarisana žica i ojačani čelici u šipkama.

Takođe možemo da se pohvalimo bogatom ponudom pletiva iz proizvodnih pogona naših saradnika u koje ubrajamo panelne ograde, univerzal pletivo, bodljikavu žicu, pvc žicu, zatezače, heksagon, rabic pletivo i farmer pletivo.

Pored dugotrajne prisutnosti na tržištu i visoke pozicioniranosti, firma Lider poseduje izuzetnu prepoznatljivost kao pouzdan partner i saradnik i kao kompanija kojoj je interes naših klijenata uvek na prvom mestu

Naši proizvodi krase mnogobrojne fabrike, razne industrijske objekte, plantaže, voćnjake, sportske i teniske terena, ali i domove hiljada ljudi širom Srbije. Osnovna delatnost nase firme je proizvodnja prodaja kompletnog asortimana žičarskih proizvoda. Široka ponuda i konstantno insistiranje na najvišem nivou kvaliteta, mišljenja i izlaženje u susret klijentima i njihovim potrebama, donelo nam je status jednog od tržišnih lidera u svim sektorima žičarstva.

Robu Koju Naručite Od Naše Firme Vam Možemo Dostaviti Našim Vozilom Na Vašu Kućnu Adresu!