Triglavska 35, 21472 Kulpin
063/7073-991

O nama

Lider DOO
Lider DOO je osnovan 2003 godine kao porodični biznis koji je vremenom proširivao svoje proizvodne i prodajne artikle.

Naši proizvodi su namenjeni kako i malim potrošačima tako i firmama koje ih prerađuju ili ugrađuju, kako na domaćem tako i na inostranom tržištu.

Svi proizvodi rade se po željama kupaca, saveti i želje naših kupaca uvek su na prvom mestu. Pored proizvodnje, naše monterske ekipe, sa dugogodišnjim radnim iskustvom, postavljaju sve tipove ograda uz garanciju kvaliteta i stabilnosti. Konstantne inovacije načina proizvodnje i ugradnje ograda garantuju da će najviši i najnoviji svetski standardi industrije biti primenjeni i na naše proizvode, što predstavlja dodatnu sigurnost za naše klijente.

Proizvodni pogon se nalazi u Kulpinu ul. Triglavska 35 gde možete dobiti i stručne savete vezane za naše proizvode.

Pored dugotrajne prisutnosti na tržištu i visoke pozicioniranosti, firma Lider poseduje izuzetnu prepoznatljivost kao pouzdan partner i saradnik i kao kompanija kojoj je interes naših klijenata uvek na prvom mestu.

Naši proizvodi krase mnogobrojne fabrike, razne industrijske objekte, plantaže, voćnjake, sportske i teniske terena, ali i domove hiljada ljudi širom Srbije. Osnovna delatnost nase firme je proizvodnja prodaja kompletnog asortimana žičarskih proizvoda. Široka ponuda i konstantno insistiranje na najvišem nivou kvaliteta, mišljenja i izlaženje u susret klijentima i njihovim potrebama, donelo nam je status jednog od tržišnih lidera u svim sektorima žičarstva.