Scroll Top
Triglavska 35, 21472 Kulpin
063/7073-991
USLUGE
NAŠE USLUGE
Tipovi ograda koje postavljamo
01.
Ograda sa veštačkom travom

Definitivno najpovoljnije rešenje da ogradite svoje dvorište, voćnjak ili plac je ograđivanje žicom. Ovakav tip ograde je i najjednostavniji za postavljanje zbog toga što se na stubove koji se betoniraju kači pletena žica. Stubove koje naša firma koristi mogu biti drveni, metalni ili betonski. Pletenu žicu možete izabrati koju visinu, oblik i vrstu žice želite. Postoji mogućnost i da se radi specijalno pletivo (žica) po vašim željama i potrebama.

02.
wpc deking ograde

Dobro, kvalitetno i estetski lepo rešenja je i WPC deking ograda. Plastificirana žica se dobija plastificiranjem cinkovane žice različitih prečnika tako da se postiže dvostruka zaštita od korozije. Ova vrsta zaštite je dobra jer produžuje životni vek pletiva i povećava isplativost vašeg ulaganja.. Zbog svoje elastičnosti i vodootpornosti polietilen visoke gustine je odlično i trajnije rešenje za ogradjivanje placa!

03.
3D Panelne ograde

Savetujemo svakom klijentu koji želi da se ogradi i ne želi da razmišlja da li će se nešto dogoditi sa njegovom ogradom. Panelne ograde su najkvalitetnije rešenje koje se najčešće koristi u ograđivanju firmi, magacina, škola, hala, poslovnih objekata, fabrika ali ogradjuju se i privatni posedi.

04.
2D Panelne ograde

Imaju odlične karakteristike, ne koroziraju, veoma se brzo postavljaju i pružaju maksimalnu sigurnost. Ove ograde spadaju u poslednje vreme među najpopularnije načine ograđivanja placeva i objekata.

Robu koju naručite od naše firme Vam možemo dostaviti našim vozilom na Vašu kućnu adresu!

Robu Koju Naručite Od Naše Firme Vam Možemo Dostaviti Našim Vozilom Na Vašu Kućnu Adresu!