Scroll Top
Triglavska 35, 21472 Kulpin
063/7073-991

Ograde sa pletenom žicom

Detalji
Naša firma vrši ogradivanje i u potpunosti se prilagodjavamo klijentima koji biraju ograde koje imamo u ponudi bilo da je to panelna ograda, ograda sa veštačkom travom ili ograda sa pletenom žicom. U slučaju ograđivanja žicom moguć je odabir vrste stubova za ograđivanje (betonski, drveni ili metalni) kao i vrste žice koja se postavlja na stubove.

Montažom pocinkovane i plastificirane žice na betonske stubove obezbedjujemo kvalitetnu zaštitu objekata ili poseda od ulaska nepoželjnih lica i štetočina.

Zaštita ogradjivanjem betonskim stubovima i žicom je idealna za vikendice i imanja koja treba obezbediti od životinja – štetočina koje bi uništile useve, voćnjake.

Kada klijent želi da ogradi svoje imanje ili dvorište naša firma dolazi da pogleda teren i u dogovoru sa Vama vršimo sve vrste pripreme terena, bušenje rupa za stubove, postavku stubova i žice za ogradjivanje i ugradnju kapija. Ovim smo našim klijentima obezbedili ogradjivanje prostora stručno, kvalitetno i na najbrži mogući način.
 
Pripremamo teren sa mini bager a ako je potrebno radi se i krčenje terena i uklanjanje svog rastinja i nepoželjnog materijala na trasi ograde. Priprema obuhvata i ravnanje terena kako bi žica i stubovi obezbedili najbolju zaštitu od ulaska.
 
Montaža stubova – podrazumeva mašinsko bušenje rupa za postavku betonskih ili drvenih stubova, postavku stubova, njihovo učvršćivanje i nivelisanje. Jedan od najvažnijih koraka ali naše dugogodišnje iskustvo nam pomaže da perfektno odradimo to što ste zamislili.
 
Montaža žice na stubove radi se odmah nakon mašinskog nabijanja stubova. Postavljamo pocinkovanu ili plastificiranu žicu, sa ili bez dodatne bodljikave žice na vrhu. Uvezivanje žice na stubove je takodje veoma važno zbog kvaliteta, čvrstine i dugotrajnosti ograde.
 
Kapija – Površine koje su ogradjene žicom treba da imaju odgovarajuće kapije za nesmetan prolaz lica i vozila. Po najpovoljnijim cenama izradjujemo i montiramo metalne kapije po porudžbini. Kapije mogu biti klizne ili dvokrilne po željenim dimenzijama i u skladu sa željama klijenta.
Galerija

Robu Koju Naručite Od Naše Firme Vam Možemo Dostaviti Našim Vozilom Na Vašu Kućnu Adresu!