Scroll Top
Triglavska 35, 21472 Kulpin
063/7073-991

PVC Trake za Panele

PVC Traka za Panelnu ogradu

PVC trake su napravljene od biorazgradivog i UV otpornog
polypropilena.
Montaža PVC traka je vrlo jednostavna.

Karakteristike PVC trake:

  • Visina/Širina rolne – 19cm
  • Dužina rolne – 26m
  • Debljina PVC trake – 1.5mm.
  • Mogu biti rebraste ili glatke.

Dostupne boje:

  • Zelena – ral 6005
  • Antracit siva – ral 7016
  • Svetlo siva – ral 7040
  • Bela – ral 9010
traka za panelnu ogradu
Šta su PVC trake za panelnu ogradu?

Trake za panele predstavljaju inovativan proizvod koji sprečava neželjene poglede prema Vašem dvorištu. PVC trake za ogradu provlače se kroz panelnu ogradu i dobija se netransparentna barijera odnosno neprovidna ograda.
Trake za panelne ograde idu u kombinaciji sa panelnim ogradama i nakon što se postave daju efekat kao platno za ogradu, dakle dobija se visokozaštitna, visoko kvalitetna, neprovidna ograda koja je otporna na sve vremenske uslove kao i na uticaj vremena.
Trake su izrađene od plastike visokog kvaliteta sa UV stabilizatorima kako bi sprečili promenu strukture usled uticaja sunca kroz duži vremenski period. Mogu biti glatke ili rebraste.

Gde nabaviti neprovidne trake za panelnu ogradu?

Naša kompanija nalazi se u Kulpinu i vrši dostavu i ugradnju na teritoriji cele zemlje po dogovoru. Veliki lager, brza i efikasna isporuka zajedno sa proizvodom odličnog kvaliteta predstavljaju pravi izbor i razlog zašto da se obratite baš nama.

Tehnički detalji

Trake za panelnu ogradu pakuju se u rolne dužine 26m. Svaka traka je širine 19cm, dakle idealno je predviđena za panelnu ogradu čija okca su 20cm. Tipovi trake su glatki i rebrasti.
PVC trake za panelnu ogradu dolaze u bojama panelne ograde, dakle zelena RAL 6005 ili antracit siva RAL 7016. Možemo Vam ponuditi i druge boje, po Vašoj želji (bela ili svetlo siva), ali prve dve navedene boje uklapaju se spram tonske karte panelne ograde i predviđene su za istu namenu.
PVC trake kače se spojnicama za svako okce u svakom panelu tako da je traka nezavisna od same ograde, ako vremenom poželite da je skinete uvek možete da izvadite traku iz ograde.
Sve detalje možete pronaći u tehničkoj dokumentaciji.

Veleprodaja
Bavimo se veleprodajom traka za panelnu ogradu. Vrhunske cene, brza i efikasna dostava, regionalna pokrivenost i korektan odnos prema našim distributerima predstavljaju pravi razlog da se odlučite za saradnju sa našom kompanijom. Ukoliko posedujete maloprodajni objekat (gvožđara, poljoprivredna apoteka, stovarište građevinskog materijala…) ili bilo koji sličan tip objekta slobodno nas kontaktirajte za posebne uslove saradnje na liderkulpin@gmail.com Uvek dostupni za savet ili ponudu sa posebnim cenama. Opišite nam šta i kako ste zamislili i mi ćemo vam ponuditi rešenje. Pozovite nas na 065-570-9000 ili 063-7073-991.
PVC trake služe za sprečavanje neželjenih pogleda prema vašem imanju. One se provlače kroz panelnu ogradu i na taj način se dobija ograda koja je neprovidna.
Trake za panelne ograde - Cena

Cena glatke trake za panelne ograde iznosi 4.550,00RSD po komadu. Cena rebraste PVC trake za panelnu ogradu iznosi 5.200,00RSD po komadu.
Navedene cene su maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om. Na veće količine odobravamo dodatni rabat.
Kompletan cenovnik po zahtevu šaljemo mailom.

Galerija
Pošaljite upit za PVC trake za panelnu ogradu

    Robu Koju Naručite Od Naše Firme Vam Možemo Dostaviti Našim Vozilom Na Vašu Kućnu Adresu!